Close

Wild cash – hook protocol Mint to earn

সকলকেই পেমেন্ট পাবেন ইনশাআল্লাহ 🏅🏅🏅
Download করে নিন নিচের লিংক থেকে Application টি।
– Singup with gmail
– Click – minting
– click – start Wifi cash – Hook protocol

বিকাশ পেমেন্ট পেতে যোগাযোগ করতে পারেন আমাদের সাথে।

svg127

One Comment

  • Abdullah Sk

    January 17, 2023 at 10:15 am

    Go to more option

    Binance Learn & Earn Quiz Answer:-👇

    ✅BUSD

    1. What is the name of the BUSD-pegged token Binance offers on BNB chain and other chains?

    Answer: Binance-peg BUSD

    2. What is the total supply of BUSD?

    Answer: Just over 22 billion

    3. Which chain is BUSD minted on by Paxos?

    Answer: Ethereum

    4. Who regulates BUSD?

    Answer: NYDFS (New York Department of Financial Services)

    5. Who mints BUSD?

    Answer: Paxos

    6. What fiat currency is BUSD pegged to?

    Answer: U.S. Dollar

    7. BUSD is backed 1:1 with:

    Answer: Cash reserves

    8. How can you purchase BUSD or Binance-Peg BUSD?

    Answer: All are correct

    9. What can BUSD be used for?

    Answer: All are correct

    10. Which of the following descriptions is incorrect?

    Answer: BUSD doesn’t provide a monthly basis attestation report.

    ✅BNB

    1. BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?

    Answer: False

    2. What use cases does BNB have?

    Answer: All are correct

    3. Which token standards exist for BNB?

    Answer: All are correct

    4. Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.

    Answer: False

    5. Which token standards exist for BNB?

    Answer: All are correct

    6. BNB was originally issued as a:

    Answer: ERC-20 token on Ethereum

    7. What was BNB’s initial sale price during its distribution?

    Answer: 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB

    8. BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?

    Answer: False

    9. Total supply of BNB?

    Answer: 200 million BNB

    😘

Leave a reply